De Witte Raaf

Vriendelijkheid is heel belangrijk!

Clara werkt al ruim 5 jaar met veel plezier bij De Witte Raaf als planner. Clara: “Ik ben 2 dagdelen per week het aanspreekpunt voor leden, chauffeurs en bijrijders. Als eerste aanspreekpunt is vriendelijkheid erg belangrijk.

                                                                  20-08-2020 / Clara                                      
witte raaf

Ik vindt het leuk om voor leden ritten te boeken en op deze manier mensen te helpen”. Het uitgangspunt van Clara is om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van leden. Hiervoor doet ze haar uiterste best. Is er ook iets wat je niet zo leuk vind aan je vrijwilligerswerk? “Als de planning zo vol zit zodat ik de leden niet meer kan helpen aan het vervoer dat ze nodig hebben”.

Jij ook?

De Witte Raaf zoekt nieuwe collega’s. Een nieuwe collega wordt goed ingewerkt, hiervoor nemen we bij De Witte Raaf ruim de tijd. Het werken met een computersysteem is makkelijk te leren, dus dat hoeft geen belemmering te zijn.

Clara roept iedereen op om zich aan te melden. “De collegialiteit bij De Witte Raaf is prima. Voor aanvang van de dienst wordt er gezellig met het team een kopje koffie gedronken.”

Tot slot benadrukt Clara nog dat De Witte Raaf geen taxibedrijf is.

Overzicht ervaringsverhalen