Nieuws

Op deze pagina de laatste nieuwsberichten van, voor en over vrijwillige inzet in Eindhoven.

Lees de laatste nieuwe nieuwsbrief hier

Eindhoven Doet heeft het komend jaar mooie dingen in petto voor alle vrijwilligers in Eindhoven.

Trainingen voor vrijwilligers.  
Soms wil je als vrijwilliger je kennis vergroten; om je vrijwilligerswerk beter uit te kunnen voeren of voor je persoonlijke ontwikkeling. In samenwerking met  Summa College hebben we een aantal mooie trainingen voor je ontwikkeld. Dit voorjaar kun je deelnemen aan vier interessante trainingen, zoals ‘basistraining EHBO’, ‘gastvrijheid’, ‘social media’ en/of ‘omgaan met ongewenst gedrag’). 

Facebookgroep voor vrijwilligers.  

Leren kun je ook van elkaar. Vanaf nu kun je als vrijwilliger deelnemen aan een  Facebookgroep, waarin je vragen kunnen stellen, ervaringen kunnen delen en op de hoogte kunt blijven van interessante info voor jou. Het maakt niet uit of je voorzitter bent of voetbalcoach, vrijwilliger in bij een grote organisatie of flexibele hulp bij je buurtvereniging. De groep is er voor alle vrijwilligers van Eindhoven. Je vindt hem hier

Nieuwsbrief voor vrijwilligers.  
Wil je op de hoogte blijven van het aanbod en andere interessante informatie voor vrijwilligers in Eindhoven? Schrijf je in  voor de nieuwsbrief. 

12-03-2024

Passe Partout 2024

Vrijwilligers zijn goud waard voor de samenleving. De gemeente Eindhoven wil ze graag extra bedanken voor hun inzet.
Ook in 2024 kan iedereen die zich vrijwillig inzet in Eindhoven gebruik maken van het voordelig zwempasse-partout.
Lees meer

Expositie 'Stadspareltjes' is geopend!

Vrijwilligers maken onze stad!  Op 7 december 2022, op de Dag van de vrijwilliger, opende wethouder Saskia Lammers op feestelijke wijze de foto-expositie  ‘Stadspareltjes’ .  De expositie brengt op een ludieke en mooie wijze de diversiteit van vrijwilligerswerk in beeld.
Lees meer

Vrijwilligers in beeld

Waarom is vrijwilligerswerk belangrijk? En wat levert het je op? 4 vrijwilligers vertellen over hun vrijwilligerswerk. Bekijk hier de verhalen van:

  • Voetbaltrainer Jeremy
  • Jeannique bij Oma's Soep
  • Paul en Julie in het Prehistorisch Dorp
  • Troep Trooper Gina