Vrijwilliger bij De Witte Raaf

Sjef werkt al jaren als vrijwilliger bij De Witte Raaf

Hij vertelt dat hij na zijn pensioen op zoek was naar een zinvolle dagbesteding.  Een kennis attendeerde hem op De Witte Raaf. 

25-02-2019
                                                                                                                                                                                                                                                            

Sjef werkt als chauffeur bij De Witte Raaf. Autorijden is zijn passie. De Witte Raaf vervoert cliënten naar het ziekenhuis, activiteitenclubjes en familiebezoek. Ook brengen ze mensen naar winkelcentra voor hun wekelijkse boodschappen. Natuurlijk worden de cliënten geholpen bij het in- en uitladen van hun boodschappen. Vervoer van deur tot deur.

"Sjef vindt het contact met de mensen erg belangrijk"

Hij vindt het fijn dat hij mensen met een handicap of beperking kan helpen.  De cliënten zijn heel blij en dankbaar. Het enige wat Sjef jammer vindt is dat De Witte Raaf alleen mag rijden binnen de grenzen van de gemeente Eindhoven. Hierop zijn 3 uitzonderingen naar het MMC Veldhoven, Sint Anna ziekenhuis in Geldrop en naar IKEA op Meubelplein in Son.

witte raaf auto 1

Heb je tijd, rijd je graag auto en wil je cliënten helpen? Solliciteer dan bij De Witte Raaf 0402511611 of bezoek onze website www.witteraafeindhoven.nl Sjef hoopt je snel te mogen begroeten als zijn nieuwe collega.

Overzicht ervaringsverhalen