Het vrijwilligersverhaal

Joep Wijsbek

Het vrijwilligersverhaal van Joep Wijsbek

Joep Wijsbek werd uitgedaagd via dit blog om zijn vrijwilligersverhaal te schrijven en het werd een prachtig verhaal over zijn vrijwilligerscarrière. Joep koos vrijwilligerswerk wat hem recht in zijn hart raakte, waarbij hij de mogelijkheid kreeg om bijzondere levensverhalen te horen en te beschrijven.

11-01-2021

Joep: “Mijn ervaring is dat in het vrijwilligerswerk heel vaak een combinatie mogelijk is van persoonlijke ambitie en ontwikkeling aan de ene kant en de inzet voor en betrokkenheid bij anderen aan de andere kant. Soms verschuift het accent wat meer in de ene richting, op een ander moment wat meer in de andere richting. 

Joep (002)

Mijn ervaring is ook dat het belangrijk is om je als vrijwilliger goed af te vragen welk soort vrijwilligerswerk het beste bij jou past. Niet alleen omdat het aansluit bij je competenties, maar vooral waardoor je als persoon, in je hart, geraakt wordt. Tot slot ik heb in mijn vrijwilligerswerk ervaren dat het erg plezierig is om met andere vrijwilligers samen te werken, je in te zetten voor een gemeenschappelijk doel. Mijn vrijwilligerswerk geeft mij veel voldoening en energie.”

Zijn hele verhaal lees je hier.