Disclaimer

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan deze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. De informatie wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. Ben je van mening dat informatie onjuist of gedateerd is, neem dan contact met ons op

Accounts

Een (potentiele) vrijwilliger kan een account aanmaken op Eindhoven Doet. Ingevulde gegevens worden nooit aan anderen/derden verstrekt (zie privacyverklaring).

Vrijwilligers met een account kunnen zelf een profiel aanmaken waarin de voorkeuren voor vacatures worden opgeslagen en favoriete vacatures worden opgeslagen.

Voorwaarden gebruik vacaturebank Eindhoven Doet

De digitale vacaturebank is uitdrukkelijk bedoeld voor;

  • organisaties en initiatieven die (willen) werken met vrijwilligers. Wij volgen de richtlijnen van het NOV (Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk).
  • personen die zich willen oriĆ«nteren op vrijwilligerswerk en/of zich beschikbaar willen stellen als vrijwilliger

De vacaturebank is openbaar en voor iedereen toegankelijk. Eindhoven Doet gaat uit van een correct gebruik door potentiƫle vrijwilligers en door organisaties die hun vacatures plaatsen. Mail ons als je klachten hierover hebt.

Vanwege de openbaarheid stelt Eindhoven Doet niet verantwoordelijk te zijn voor contacten die door middel van deze site ontstaan.