La Fuente doet goed, zonder dat het moet. Met Jijdoet040 natuurlijk!

Job Smeltzer, beter bekend als DJ La Fuente, zorgde voor een goede start op de eerste dag dat de app Jijdoet040 live was! Je kon het allemaal live volgen op Instagram en facebook, maar we laten je graag ook hier even weten hoe die vliegende start ging.

                                                                                                                                                 15-12-2020

Alles begon met de officiële overhandiging, die om 8.30 live ging. Eindhoven Doet overhandigde de app aan wethouder Renate Richters, die de app symbolisch namens alle Eindhovenaren aannam. Zij overhandigde de app weer aan DJ La Fuente, die als eerste Eindhovenaar ging matchen met toffe klussen op de app.

La Fuente swipe (002)a

Job zocht vol enthousiasme in Jijdoet040 naar klussen die hij echt tof vond en daagde al zijn volgers uit om hetzelfde te doen! Hij vond niet alleen toffe klussen voor zichzelf, maar ook voor zijn vrienden!

En hop, meteen aan de slag. Hij begon de dag als inspirerende spreker bij Breekjaar, een organisatie voor jongeren die een tussenjaar nemen. De jongeren hingen natuurlijk aan zijn lippen, want je krijgt niet elke dag een talk van zo’n inspiratiebron als hij. Heb jij ook iets bijzonders te vertellen? Check de vacature op Jijdoet040 of hier. De eerste nieuwe sprekers hebben zich al gemeld en ook La Fuente heeft al een nieuwe datum afgesproken. En als kers op de taart zijn ook de deelnemers van Breekjaar zelf vrijwilligerswerk gaan doen!

La Fuente Breekjaar

Meteen door, want hij had al een telefoontje ingepland met zijn Belgezel, hij bood een luisterend oor en fijne woorden voor een jongere die zich eenzaam voelt. Fijn om gewoon vanaf je eigen plek iets te kunnen betekenen voor een ander, ook voor mensen met een volle agenda zoals Job.

La Fuente Belgezel

Het is nog niet klaar hoor, want er staat zoveel leuks in de app! 

Job: “Goed doen voelt heerlijk, ik ga even nagenieten!”